***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Роженските поляни са се превърнали в строителна площадка. Младите българи се опияняват традиционно с алкохол и цигари


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 19 юни   

 

С напредването на плана за мегапилон, Роженските поляни са се трансформирали в строителна площадка, демонстрират фотоси на възмутени хора в обществените мрежи.

По проект пилонът би трябвало да бъде открит на 14 юли с огромно шоу и концерт на Лили Иванова. Зад концепцията стои записаната в Смолян фондация „ Наследство в бъдещето “. Съответно тя е възложител на строително-монтажните действия. Първата копка бе направена преди седмица след дълга акция по събиране на дарения, ангажиране на държавни структури, общественици… - „ всенародно дело “. 

***

Младите българи на възраст сред 18 и 34 години, се опияняват обичайно с алкохол и цигари. 

След това е използването на канабис, амфетамин, екстази и LSD. 

Това съобщи Юлиян Караджов, биохимик, специалист по наркотични субстанции в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS. Повод за думите му е Европейският отчет за опиатите за 2023 година

***

6-годишно дете се самопростреля с револвер във видинското село Ружинци, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция.

***

Неизвестно лице е разкрило пукотевица в столичния квартал " Света Троица ". Това излиза наяве от фотоси, оповестени в обществените мрежи.

Авторът на поста прецизира, че случаят е станал към блок 358, защото там са нанесени вреди по прозорците на входа. От поста излиза наяве, че стрелбата е осъществявана в продължение на няколко седмици.

***

В Литва останаха разочаровани от типа, в който българските национали оставиха съблекалнята на чисто новия стадион в Каунас.

Литовските публицисти не са употребявали недодялан език или квалификации на нашите национали, само че в изявленията в локалната преса си проличава, че не са удовлетворени от дейностите на „ лъвовете “.

В материала се загатва, че българският народен селекционер Младен Кръстаич се е държал надменно с публицисти, които са му задали неуместни въпроси, отбелязва още Sportal.bg

***

***

***

През миналата нощ въздушна паника беше оповестена в пет украински области. В една от тях Сумска - тя към момента не е анулирана. По информация на локални медии в Одеса са чути няколко детонации. Няма данни за потърпевши.

***

Украинският президент Володимир Зеленски похвали войските си, че са „ доста ефикасни при отблъскването на офанзиви “ покрай Авдеевка, край Донецк - една от горещите точки в боевете в Източна Украйна.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР